Frågestund!

Nu har jag tänkt ha en frågestund så fråga mej vad ni vill, svarar på nästan allt:)


Thanks for the memories

Ha varit i skolan idag, mamma skulle riga rektorn mewn han får man ju typ aldrig tag på menmen, imorrn om hon inte får tag på han så kommer jag tvinga mamma te skolan så att hon och jag kan gå till skolan och prata me han. Jag slösade bort en hel timme på att vara på skolan efter de att vi hade slutat, men jag fick iallafall mitt skåp städat, inte dålig jag e, eller kanska joo, men inte jämnt hoppas jag. Men jag tänkte att de är lika bra jag städar nu än sen när jag ska bort? Eller vad tycker ni? Iaf, har suttit och gjort min läxa på tyskan nu, inte kul nån stans, vi skulle skriva lite kort om våran idol, min är Pauley Perrette, vem är eran:)? Btw, jag ha typ miljoners miljoner sår på armen, och nej, inte för att jag ha cutta mej, utan för att de sticker upp en dum skruv i vårat databord som verkar hata mej, den anfaller mej typ, de ta ont;$ Btw, jag behöver ett råd..ska jag köpa domhär skorna:)?



Fast jag ha inte pengar nu, men sen kanske, btw, jag beställa taitsen igår, superbra, de stod typ att de skulle ta 1 - 4 veckor innan dom skickades:( de sug, men så länge jag få dom så:)
Men ska nog dra nu, pussen:)

I don't need your lies

Har inte gjort så mke idag...varit till stan och hjälp mamma på jobbet, dom hade då fixat saker från dom som hade försökt göra inbrott, brabra. Sen ha jag frysit, kollat kläder på internet, ska lägga ut två bilder på ett par kläder som jag nog ska köpa^.^ Asså jag e typ astor i ansiktet, de svider men jag orka inte smörja in me mjukgörande kräm för då svider de ännu mer x] Näe, men nu ska jag kolla vidare på nätet om kläder:] pussen.






QuizZZzz ^.'

Har gjort en quizz, kom igen, svara, den e inte så svår men:]

♥KLICKA HÄR♥



Men måste dra nu, pussen.

Grattis Adam!=D

Ett kort inlägg, men mkemkemkemkemkemke värt^^

Grattis Adam! :]



Köpte den te dej, du få den nästa gång vi träffas, om du vill ha den:]
Du få dina delli snart, måste bara köpa dom:]
Grattis^^<3


UngdomsMottagningen.

Min klass va upp på u.m idag, de va väl hyfsat kul, men iaf, de roligaste va ju när vi skulle vänta på bussen...tro ni inte at den bara körde förbi oss? Joo...så vi fick gå på stan i typ 1 timme innan en annan buss kom, de sög. Köpte iaf en sak där. Ni få kort i nästa inlägg^^ Sen hade jag tyskaförhör idag, sen biologi, menmen, nu ska jag dra, pussen.


jassÅ?

Våran kungfuupanda.blogg.se finns inte längre, Emelie och Linnea tog bort den...men K, jag fick inte veta nått, och jag som bloggade lite på den me....K.

Pauley Perrette ♥

Sitter och lyssnar på musik, ha inge bättre för mej, vill smsa men jag ha inte min mobil här;$ Mamma tod den typ för att jag inte va snäll men jag kommer nog få igen den typ..kanske vid tre eller fyra, men ändå, jag bruka bombardera vissa personer med sms för dom e roliga att smsa me x] Fast typ ingen svara, de sug:( Men adam bruka svara, sen Emelie:] så de e bra, jag spåra alltid när jag smsa me dom xD Men iaf, ska nog se NCIS senare idag, jag avguda Pauley Perrette ( Abby) Hennes stil och hur hon är, hon e liksom så...speedad i NCIS, och hon är mer speedad irl:] Jag skulle göra allt för att få träffa henne!!

    
 

Pussen.


Live > Love > Laugh .

Idag vakna jag vid typ halv åtta för att min dumma väckare inte hade ringt "/ Sen vart de panik upp och fixa mej men påväg ner för trappen vart de panik att sätaa sej ner, de svartna för ögonen och mina ben va typ spagettiii, så då blev jag tvungen att vara hemma...sög ju inte lite. Hade egentligen slöjd idag, vore ju kanske bra om jag va me på slöjden nå gång också?:S Aja, ska då te skolan imorrn, hoppas väckaren ringer i tid då, eller hoppas den bara ringer iaf, annars få man ju typ tuppjuck^^ Hmm..va ska jag göra idag då? Ska nog ta en promenad och rensa huvvet från alla tankar, bara få vara ute i luften nu nör de är så härligt ute^^ Btw, nån mer än jag som sakna sommarn? Jag minns hur varmt de va när man vakna sen sprang man ut i kjo loch linne, sen smsa man Emelie och fråga och vi skulle fara oc hbada på kåken, sen kom hon och då drog jag, Melinda och Emelie te kåken och bada vi typ tolv på dan sen for man hem och åt midda sen drog men tebaks te kåken och roade oss och byggde sandslott för vi hade inget att göra men iaf ;$ sen på kvällen så gick jag vi strandkanten om man nu kan säga att de e en strand men iaf, de va hur skönt som helst, då kunde jag rensa min skalle med alla tankar, sen dagen etfer gjorde man samma sak;$ Eller så sprang man omkring i kvarteret barfota och sen hade man så ont i fötterna att man typ inte kunde gå för att man hade sprungut på grus;$ haha smart man e:] Åsså börja ja gråta för jag saknade mina klasskompisar, skulle faktiskt vara kul om man vart medbjuden nån stands med dom när dom hitta på nått, tex om dom se film hos varann skulle de ju vara kul om jag fick följa me, menmen, de e väl bara nått jag drömmer om, kommer nog aldrig att hända, men man ska ju inte tänka så negativt, nån gång kanske dom fråga mej, hoppas på de iaf...vill egentligen inte sitta hemma hela helgen och dryga sönder, sen när man kommer tebaks te skolan så hör man hur många som ha varit med varann och hur kul dom ha haft med varann, sen fråga dom mej....då skäms jag...ha ju bara suttit hemma och drygat sönder, trots att jag har frågat folk om vi kan hitta på nått, men de ha aldrig blivit, så de e ju egentligen mitt fel..typ, aja dehär vart typ ett emoinlägg;$ Men de va inte tänk, sry, ha de bra..pussen.


dålig uppdatering som faan(a)

Hellu ;3 Förlåt för den dåliga uppdateringen, ska verkligen försöka att blogga mer! Peppa mej på de(a)? Jag ha sett att min statistik bara stiger trots att jag inte bloggar ofta, måste verkligen skärpa mej, hmm...men jaja, jag ha typ inge gjort något dom sista dagarna här, de ha ju varit sportlov så..jag ha sett ncis för jag hade typ ingen att vara me, så va me mej nån?:] sen tog mina gtatis slut och jag ha inga pengar så kan inte fylla på om ni undrar vaeför jag inte svarar på några sms, jag vet de dsug, jag som e så kuulig att smsa me:] näe, men folk säger att jag e rolig att smsa me men jag vet inte. Sen så ha jag fått veta en massa saker som en person ha sagt om mej, typ att jag e en hora, att hon hata mej osv, men jag e ingen hora, de vet jag så du vännen...FUCK OFF!!!! Du ha ingen anledning att sprida falska rykten om mej, hur skulle du känna dej om jag sa så om dej? Skaffa ett liv. Sen e de en av mina kompisar som må dåligt, jag hata att se dom må dåligt:( Sen finns de inget jag kan göra för att dom ska må bättre, jag finns ju såklart för dom men ibland räcker inte de till...men ni ska veta att jag verkligen vill hjälpa er men jag ha mina problem också men jag ska hjälpa er, jag ska, jag lovar, ring mej, smsa mej, gör vad somhelst, bara jag kan hjälpa till. Men kom ihåg, om de kommer ett hinder som ni inte kan ta er förbi....se framför de så kommer de att gå, annars...hoppas på de bästa, man ska alltid se livet från den ljusa sidan även om de e svårt, jag fattar inte ens att jag själv ha kommit så långt som jag ha gjort..men iaf, vi prata inte om de, men mina vänner....asså ni förstår inte hur mke jag vill hjälpa er..men se de såhär.

Att ge upp betyder inte alltid att du e svag,
ibland betyder de att du e stark nog att släppa taget.


Bara för att dom e söta:]


skoter

Jaa, idag ha jag varit ute och kört skoter me pappa och melinda, och nu ska jag varna er, kör inte på hårsjön om ni e 3 st på en skotern, den stanna mitt ute på isen och jag som e livrädd för is och vatten:( men vi fick iaf gräva och slita upp den och vända den sen drog pappa från isen med skotern så jag och melinda fick gå te skoterspåret, och jag fick typ andningsproblem ;$ men nu måste ja gå, mamma dampa på mej så pussen.

 

finally.

Nu ha jag äntligen gjort en ny desing och heder, ha tänkt på de länge med de ha aldrig blibit...(a) men nu så^^ Ha de bra mina älsklingar, pussen.

never say never.

Ha praoa i veckan, ändå härligt att slippa skolan. Praoar hos pappa på dhl, praoa på kvällen, drygt men kul^^ Jag ha åkt med pappa i 2 dagar nu, va tänk att jag skulle vara hos mamma på kaplan och jag såg aldrig framemot de försän en vecka före praoen, men tro ni inte att hon sjukskriver sej då? Joo fan, klart hon gör, då vart lilla mikaela inte på bra humör, men de e kul att åka lastbil också så de gå hur bra som helst. Vi för te Lule och lastade av saker, mat egentligen och 2 pallar rasade och då va pappa inte glad men jag tycker de va kul att plocka upp allt som föll så jag hade kul, men de e jävligt jobbig när pappa e på dåligt humör och svär jämnt när de går fel menmen;$  aja, ska dra nu, kolla våran gemensamma blogg. klicka ♥HÄR♥



pussen.

RSS 2.0