haha!..

oj så kul, måste bara berätta....
jag och mikaela låg och pratade typ om allt...
sen så kollade jag och hittade en bok som jag fick av mamma typ för 5 år sen, den heter ''Allt det killar och tjejer tycker innerst inne'', jag började småskratta för boken är jättesöt, sen så kolladejag igenom och började läsa från kapitlet hur är din drömteje/drömkille. Det är olika barns åsikter, dom är antingen 10 eller 11 år. och så här hade en kille skrivit,

Marcus 11 år: Hon ska vara snäll och artig mot folk. Och snygg. Ingen ful med tandställning. ljushårig, lång, typ 1.80 är perfekt. och hon ska vara självsäker och byr sig om mig. Det är dessutom viktigt att hon kan laga mat. Det tänker inte jag göra. Och kunna diska och sånna kärringsaker.

Hahahaha... hoppas ni skrattar ni som fattar♥

nu verkar det som min fina kompis har somnat... hade tänkt gå och se ett avsnitt oth men orkar verkligen inte nu... bloggar mest troligen i morgon, natti=)


kul i paint


hemma från kåken.

hej, andra inlägget från fia..  kände att jag ville blogga lite, kan det inte men jag prövar iaf..
som sagt så kom vi just hem från kåken, lika roligt som vanligt:), Nu ligger mikaela i min säng och kollar nyfiket på vad jag skriver.. (A), Vi har tagit lite julmust i stora ölglas, om den som läser detta undrar.. eftersom jag älskar att blogga så gör jag det kanske igen innan vi ska sova för nu ska vi se oth mest troligen..
hejdå♥


valborgs -2010


RSS 2.0